måndag 22 juni 2009

Kungligt bröllop

Inför bröllopet mellan Victoria och Daniel så kan man spela eller satsa eller vad man nu säger. Bland annat om vart bröllopet kommer äga rum. Troligtvis så blir det Storkyrkan enligt oddsen. Men man kanske kan hoppas på att Vickan&Danne blir lite wild and crazy och gifter sig i Las Vegas, det ger nämligen ett odds på 1000.
Man kan också satsa på vem som designar bröllopsklänningen och det lutar åt Lars Wallin, ett mycket bra val enligt mig. Men lågkonjuktur som det är så kanske även kungafamiljen(eller staten) blir ekonomiska och låter H&M fixa klänningen. Svenskt iaf men kanske inte vad man vill gifta sig i. Det ger iaf ett odds på 250.
Vilken bil kommer de åka i från kyrkan? En Volvo enligt oddsen. Om inte Saab kanske väljer att sponsra bröllopet ordentligt så att de blir tvunga att lämna kyrkan i en Saab.
Vilka kommer på bröllopet? Vild amatör gissning av mig...de flesta kungligheter i Europa. Några vänner, lite familj, lite pressfolk, nån favorit artist som ska sjunga för brudparet. Oddsen säger iaf att Drottning Margarethe och Drottning Sonja kommer dyka upp. Men att E type dyker upp är inte särskilt troligt.
Dessutom så blir kan man satsa på när det kommer barn. Först och främst vilket år och det lutar och 2010, med andra ord så betyder det att Victoria kommer vara gravid när de gifter sig. Men 2011 ligger inte långt efter på oddset så de kanske väntar tills då. Något barn redan 2009 blir det inte enligt oddsen.
Man kan också satsa på vilka namn barnen kommer att få. Blir det en pojke så verkar det bli Oscar eller Gustav. Zlatan finns också med men med ett odds på 500. Jag tror därför inte att det är så troligt. Blir det en flicka så kommer hon heta Desiree eller Alice. Jag håller på Oscar och Alice.
Inte nog med att man kan gissa på vilket år första barnet föds, man kan även satsa på vilken månad, och Mars-Juni ligger bäst till. Och man kan också satsa på vilken veckodag som barnet kommer att anlända men alla veckodagar har förtillfället lika odds.

Så vill man satsa säkert så ska man satsa på att de gifter sig i Storkyrkan och Victoria bär en klänning av Lars Vallin. De lämnar kyrkan i en Volvo. Ett barn kommer att födas under 2010 och döpas till Oscar, Gustav, Desiree eller Alice.

Är man lite mer Wild and Crazy så satsar man på att de sticker till Vegas och gifter sig där. Victoria bär en klänning från H&M och vittne på bröllopet är ingen mindre än E type. De åker sedan runt i en Saab. Redan under 2009 föds en pojke som döps till Zlatan.

Inga kommentarer: