söndag 20 juni 2010

Det kungliga bröllopet

Igår var det äntligen dags för det Kungliga Bröllopet. Finally!! Jag var hemma hos Linda och firade bröllopet. Där var också Kerstin, Lianna och Lindas Johan. Min var hemma.
Vackrast på bröllopet var såklart Kronprinsessan Victoria. Och det borde nästan vara förbjudet att se såå lycklig ut. Nästa favorit på bröllopet får bli Mamma Ewa Westling. Jag tyckte hon var superfin i sina relativt enkla kläder utan en massa bling bling som alla andra kom med. Och pappa Olle Westlings tal var super. Vilken man, darrade inte ens på rösten. Även om Kungens tal var mycket bättre än i fredags så borde han ta en kurs hos Olle;)
Vad det gäller andra klänningar så hade Prinsessan Madeleine en jättevacker färg på sin klänning. Drottning Silvia var ovanligt snygg. Och Kronprinsessan Mary var helt kanon. Drottning Margarethe är ju bara för cool. Vacker men ändå ovacker(?). Kronprinsessan Mette-Marit var supersnygg och har skippat tantstilen som hon tidigare kört mycket på. Islands Presidentfru hade också hittat en snygg klänning. Och Kronprinsessan Maxima körde på en speciell men ursnygg klänning. Och Daniel Westlings syster Anna Westling Blom var superfin. Både hon och klänningen.
Vad det gäller den manliga sidan så såg alla män stiliga ut. Men stiligast av dem alla, Carl Johan Bernadotte. Och Daniel Westling såklart!

Bild: expressen.se
Mamma och Pappa Westling! Stoltaste föräldrarna igår?

Bild: expressen.se
Och brudparet. Daniels tal till Victoria på middagen behövs inte ens kommenteras. Såå fint! Applåderna tog ju aldrig slut. Fantastiskt!

Inga kommentarer: